Hvalpetræning

Vi tilbyder hvalpetræning på dyreklinikken i Køge, så din hvalp kan få nogle gode oplevelser med andre hvalpe og samtidig lære nogle nyttige øvelser.


Fagveterinærsygeplejerske i Klinisk Etologi (adfærd hos hund og kat), Karina Rom Baltzer, der er uddannet hundeinstruktør og klikker-instruktør er ansvarlig for undervisningen sammen med veterinærsygeplejerskeelev og hundetræner Louise.


Karina har arbejdet som hundetræner i 20 år og har deltaget i adskillige træningskurser. Louise blev uddannet træner i 2020.


Det er familie-hundetræning og øvelserne er baseret på, at hvalpen kan blive en omgængelig familiehund. Det vil sige, at øvelserne vil være brugbare og nyttige i det daglige familieliv.

Hvalpene lærer kontakt, sit, indkald, ikke hoppe op, søge, mm. I træningen vil der blive lagt vægt på socialisering, almen lydighed samt tilvænning til dyreklinikken. Der trænes efter de nyeste positive metoder, som bygger på motivation via godbidder.


Træningen foregår på et indhegnet areal foran dyreklinikken i Køge. Arealet deles i 3, så de hunde der passer sammen i temperament og psyke leger sammen, der er aldrig 7 hunden fri sammen.


Nye hvalpehold starter august 2022 (Grundet tilbygning af klinikken) Indtil da henviser vi til Pia Klausen tlf. 50991333 website www.piaklausen.dk


De vil bestå af en teoriaften på 3 timer samt 6 træningsgange torsdag aften.


Teoriaftenen omhandler læringsteori, aktivering, hundesprog, hvordan takles almindelige hvalpeproblematikker så som bid, renlighed, alenehjemme tilvænning, forebyggelse af lydangst mm.


Der vil blive lavet 3 hold med max 7-8 hvalpe i alderen 3-6 mdr.


Onsdag kl. 17.20-18.20 Louise underviser

Onsdag kl. 18.30-19.30 Louise underviser


HOLD, datoer kommer i sommer 2022: 

/-22 Torsdag Teori-aften på dyreklinikken kl. 18.15 til ca. 21.30 (uden hund) ved Karina Baltzer

/-22 onsdag Træning

/-22 onsdag Træning

/-22 onsdag Træning

/-22 OBS! Lørdag Miljøtræning (Vi mødes Hold I kl. 10.00, Hold II kl. 11.00 ved Irma ved stationen)

/-22 onsdag Træning

/-22 onsdag Afslutning


Til teoriaftenen skal medbringes kontant betaling, vaccinationsbevis samt lovpligtig ansvarsforsikring.

 

Det koster 900,- for 9 timers undervisning.


Vær opmærksom på at tilmeldingen er bindende.


Ved spørgsmål og tilmelding kontakt venligst

 

Karina Rom Baltzer


Tlf. 41 33 10 10


Mail: kb@koegebugtdyreklinik.dk