Klinikken
Køge Bugt Dyreklinik din dyrlæge i Køge, Strøby Egede, Ølby, Herfølge og Solrød

Dyrlæge Uffe Nordgren ejer Køge Bugt Dyreklinik der åbnede 17. april 2015.


Vi tager udgangspunkt i omsorg, kvalitet og et højt fagligt niveau. Derfor kan vi tilbyde optimal behandling og service til dig og dit kæledyr.


Vi tilbyder også:

  • Central beliggenhed i Køge med god parkering lige foran klinikken
  • Indhegnet grønt areal, hvor hunden kan luftes inden besøget
  • Kattevenlig klinik, kattehjørne i venteværelset og kattekonsultation
  • Børnehjørne med Lego, Anders And blade og malerbørger
  • Tæpper til alle indlagte dyr
  • Hvalpetræning

Klinikken består af dyrlægerne Uffe Nordgren, Jens Knudsen og Merete Møller. Klinikpersonalet er fagveterinærsygeplejerske Karina Rom Baltzer, fagveterinærsygeplejerske Sofie Nielsen, veterinærsygeplejerskeelev Melissa Omø, Louise Kristiansen og Victoria Flesjø samt klinikassistent Maria Nielsen.


Køge Bugt Dyreklinik er en moderne dyreklinik, der er udstyret med digital røntgen, ultralydsscanner, professionelt tandrensningsudstyr med tandrøntgen, operationsstue og laboratorie. Dyreklinikken tilbyder sundhedseftersyn og vaccinationer samt almindelige sygdomsbehandlinger og operationer.

 

Vi tilbyder også hvalpetræning på det indhegnede grønne areal foran dyreklinikken i Køge. Hundeinstruktør og Fagveterinærsygeplejerske i adfærd (hos hund og kat) Karina Rom Baltzer står for hvalpetræningen. Hun har trænet hunde i 20 år og har stor erfaring med problemhundeadfærd samt hvordan man giver sin hvalp den bedste start på livet.